onsdag

Kontraster


Apan peter

Veran

Långsvansar vid coral island (den röda var vår)


James Bond Island

Longtailboat

Båttur

Husbygge

lite annorlunda hus mot vad vi är vana vid

Idag har vi varit på Coral Island.. Vår tuk-tuk chaufför tog oss till en liten hamn vid Rawai beach. Han hade ordnat ett svansbåt för 2000 bath. Alla andra skulle ha mellan 3800-4400 bath. Påväg dit åkte vi mellan ett antal byar. Det är verkligen kontraster mellan semesterorterna och hur människor bor i djungeln. Vid denna strand låg det en massa svansbåtar och fiskebåtar. En svansbåt tog oss ut till Coral Island. Vi fick se många fina öar påväg ut dit. Även maneter som var stora som wookpannor. (inga farliga). Stranden hade vit fin strand, korallreven låg utspridda nära stranden. Hugo matade fiskarna med bröd. Vi har samlat koraller och snäckor, tittat på eremitkräftor och krabbor. Hugo är livrädd för dessa. Han som körde båten, vissade oss stora Veraner, som kom ner från djungeln för att bli matade. Dessa var inte Hugo rädd för, utan de var jätte coola tyckte han???

Påväg hem skulle Hugo få titta på apor som han har tjatat om. Hugo tyckte det var jätte roligt, medan mamman grät nästan, usch vad hemskt. De fick sitta kedjade i småburar och som jag tyckte det, bli tvingade för att visa upp sig. Jag försökte få dem att berätta om de alltid fick sitta så, men de ville inte svara på det, jag kan tänka mig svaret själv egentligen.
Väl hemma på hotellet har vi badat, då Hugo inte tycker om att bada i havet??? utan endast i poolen??. Mamman och pappan har idag bränt sig och är som kräftor, trorts solskyddsfaktor 30 och 50. Nu vilar Hugo och pappa, sedan blir det en sen middag:)

Inga kommentarer: